Обезкостено
пилешко месо с Хавайски микс и сметана
във Филипс Мултикукър
2
пилешки бутчета
1
опаковка Хавайски микс
2
глави лук
1
чаена лъжица Универсална подправка
4
скилидки чесън
чер
пипер
1 щипка куркума
1 щипка кимион
1 щипка куркума
1 щипка кимион
1
кутия 200 мл.готварска сметана
100
грама магданоз
Измити
и почистени пилешките бутчета се сваряват
и обезкостяват.
Лукът
се нарязва на дребно или се смила в чопър
/ При мене смлян в чопър/
Слага
се в купата на Кукъра заедно с нарязаният
чесън, и се пуска програма FRY
за 7 минути.След като
свърши програмата,добавяме зеленчуковият
микс, почистеното и нарязано на дребни
парченца пилешко месо и полученият
бульон от варенето на бутчетата, избираме
програма STEW за
30 минути.След края на програмата добавяме
сметана разбъркваме и гарнираме с
нарязан магданоз.Ако сосът е рядък се
сгъстява с 1-2 супени лъжици брашно.
It looks very good! :)
ОтговорИзтриване