KULINAREN KALEIDOSKOP
30 май, 2010
Сос Бешамел за Пастицио,мусака или лазаня
›
С този вид сос Бешамел винаги правя моите Мусака,Пастицио или Лазаня.Искам да го споделя с Вас защото наистина е много вкусен и приятен,прид...
1 коментар:
Ябълков сладкиш с две лица
›
Първоизточникът на рецептата е от Гответе с мен.С малки допълнения и изменения от моя страна.Но сладкишът си заслужава защото наистина е ...
1 коментар:
24 май, 2010
Донът мъфини
›
1 1/2 чаена чаша брашно 1 чаена чаша кафява захар 1/2 чаена чаша прясномляко 1 яйце 4 супени лъжици олио или зехтин ванилия 1 суп...
1 коментар:
19 май, 2010
Френски сладкиш с круши
›
5-6 добре узрели средно големи круши 300 г. брашно 200 г. захар 4 яйца 200 мл прясно мляко 6 с.л. олио 1 бакпулвер щипка сол За ро...
16 май, 2010
Крем пита-Добуш
›
2 белтъка, 1 цяло яйце, 2 с.л. разтопено кр. масло, 150г пудра захар, 1ч.л. амонячна сода, 1 ванилия, брашно колкото поеме. За крем...
КАРНАВАЛ ГАБРОВО-2010 година
›
И така днес се състоя толкова очакваният Габровски карнавал.Още от сутринта времето беше едно намръщено сиво и скучно,сякаш ти казваше,не се...
09 май, 2010
Донати-Donuts
›
Много обичам донатс , досега все нещо ме е възпирало,може би процесът на работа по тях или нещо друго. Повлияна от една прекрасна рецеп...
3 коментара:
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията