KULINAREN KALEIDOSKOP

28 юни, 2010

Рулца с тиквички и пилешко

›
1 пакет листи за баница 1 глава кромид лук 3-4 тиквички 1-2 чушки 1 морков 1 пилешко филе,нарязано на малки парченца 1 чаена чаша прясно мля...
30 май, 2010

Сос Бешамел за Пастицио,мусака или лазаня

›
С този вид сос Бешамел винаги правя моите Мусака,Пастицио или Лазаня.Искам да го споделя с Вас защото наистина е много вкусен и приятен,прид...
1 коментар:

Ябълков сладкиш с две лица

›
Първоизточникът на рецептата е от Гответе с мен.С малки допълнения и изменения от моя страна.Но сладкишът си заслужава защото наистина е ...
1 коментар:
24 май, 2010

Донът мъфини

›
1 1/2 чаена чаша брашно 1 чаена чаша кафява захар 1/2 чаена чаша прясномляко 1 яйце 4 супени лъжици олио или зехтин ванилия 1 суп...
1 коментар:
19 май, 2010

Френски сладкиш с круши

›
5-6 добре узрели средно големи круши 300 г. брашно 200 г. захар 4 яйца 200 мл прясно мляко 6 с.л. олио 1 бакпулвер щипка сол За ро...
16 май, 2010

Крем пита-Добуш

›
2 белтъка, 1 цяло яйце, 2 с.л. разтопено кр. масло, 150г пудра захар, 1ч.л. амонячна сода, 1 ванилия, брашно колкото поеме. За крем...

КАРНАВАЛ ГАБРОВО-2010 година

›
И така днес се състоя толкова очакваният Габровски карнавал.Още от сутринта времето беше едно намръщено сиво и скучно,сякаш ти казваше,не се...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията

Dunia Atanasova

Преглед на целия ми профил
Предоставено от Blogger.