600 грама пилешки дробчета
2 супени лъжици олио
1 супена лъжица масло
2 глави кромид лук
300 грама гъби
3 скилидки чесън
1 супена лъжица брашно
100 мл.бяло вино
риган,индийско орехче
1 супена лъжица горчица
200 гр.заквасена сметана
сол,черен пипер
Пилешките дробчета се почистват и измиват.В подходящ съд се загрява мазнина и се запържват дробчетата.Добавя се виното и се готви до полуготвоност.Добавят се гъбите и нарязаният лук на полумесци.Задушава се докато омекнат.При нужда де зобавя 2-3 супени лъжици вода.Накрая се разбърква с брашно разтворено в много малко вода,добавя се сметаната и щом клокне се снема от котлона.Наръсва се с нарязан магданоз и се сервира
2 супени лъжици олио
1 супена лъжица масло
2 глави кромид лук
300 грама гъби
3 скилидки чесън
1 супена лъжица брашно
100 мл.бяло вино
риган,индийско орехче
1 супена лъжица горчица
200 гр.заквасена сметана
сол,черен пипер
Пилешките дробчета се почистват и измиват.В подходящ съд се загрява мазнина и се запържват дробчетата.Добавя се виното и се готви до полуготвоност.Добавят се гъбите и нарязаният лук на полумесци.Задушава се докато омекнат.При нужда де зобавя 2-3 супени лъжици вода.Накрая се разбърква с брашно разтворено в много малко вода,добавя се сметаната и щом клокне се снема от котлона.Наръсва се с нарязан магданоз и се сервира