1-2 супени
лъжици хайвер
2-3 филии
стар хляб
½ глава
лук
½ кафяна
чаша гореща вода
олио
лимонов
сок или прясно изцеден лимон.
В подходящ
дълбок но широк съд се поставя хайвера
и половината от глава лук нарязан на
дребно.Наливаме гореката вода,това се
прави за да се напукат зърната.С пасатор
започваме да пасираме.След като се
образува една еднородна смес,започваме
да доливаме олио до необходимата
гъстота,като продължаваме да пасирваме
нагоре надолу с пасатора.След като вече
е готов хайвера се капва лимоновият сок
и се добавя изцеденият хляб.Пасирва се
до получаването на еднородна смес и
хайвера е готов за консумация.
Няма коментари:
Публикуване на коментар