Добре дошли в моя блог.Тука всеки ще намери нещичко интересно което ще го заинтригува да се поспре за малко да прочете, разгледа и ако реши да приготви нещо от моите предложения.ПРИСВОЯВАНЕТО НА РЕЦЕПТИ И СНИМКИ ПОДЛЕЖИ НА ПРАВНА ОТГОВОРНОСТ ПО ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО.

17 април, 2010




Тази седмица определено е седмица на изненадите.Получих още една награда от Ели Ганова.Трогната съм момичета от Вашето внимание.

Ели Ганова трогната съм от твоята награда и много благодаря,че нещичко в моя блог те е заинтересувало.Благодаря също така на всички които ме поздравиха за Великденските празници и им желая най вече здраве,успешна реализация в живота и работата и най вече още по големи изяви в кулинарията,с техните произведения които те карат и ти да се стараеш,за да можеш да достигнеш техните върхове

А сега нещичко и за мен което ще искате да разберете
Щастлива съм,че имам обичта на моето семейство
Щастлива съм,че въпреки заболяването ми аз намирам сили да се боря и да бъда сред вас.Такива специалисти от които научих много и все полезни неща
Щастлива съм-затова,че необятният интернет ни свързва и мога да контактувам с всяка една от Вас
Щастлива съм когато приготвя нещо и моите приятели го оценят с положителна оценка
Зодията ми е Стрелец което означава борбен и одухотворен човек.Човек който не се спира пред нищо,но напълно раздаващ себе си.Помагала съм и ще продължавам да помагам на хората но сега вече според моите физически възможности
Обичам да пътувам и се запознавам с нови и непознати за мен места.Но уви това вече е невъзможно.Оставам си само със спомените от посетените досега държави тяхната история,култура и чудно хубави местенца.
Щастлива съм,че станах баба и имам един прекрасен внук на 1 година и 5месеца
Обичам в къщата ми винаги да има хора и верни приятели.
Искам да споделя с Вас също така,че децата ми са далеч от България.Дъщеря ми е омъжена в Германия,а синът ми и снаха ми живеят и работят в Норвегия.Внукът ми се роди там,видях го когато беше на 3 месеца.Постоя малко в България и сега вече е при мама и татко.Но благодарение на Нет пространството всеки ден имам връзка с тях.

Какво не обичам и не харесвам
Не обичам да съм прикована в къщи,да нямам връзка с външният свят,което се случва все по често.
Не обичам и мразя вечните песимисти в живота
Не обичам използвачите и играчите в живота
Това накратко беше за мен имоята същност
А сега прехвърлям наградата която получих на други блогове които заслужават също като мен да бъдат наградени

Магда
Трели Кардия
Една българска кухня
ЕОС

2 коментара:

  1. Радвам се, че наградата ми те е зарадвала, затова ти давам още една http://ellyganova.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Дуня, интересно ми бе да прочета споделеното откровено от теб! Определено ме изненада с факта, че си вече баба :-) Желая ти много радостни моменти с внучето, много хубави емоции с близките ти хора и много усмивки с приятелите ти!
    Дълбоко и искрено съчувствам за здравословния ти проблем и ти желая от все сърце сила и кураж!

    Поздрави, :-) и вкусни, спорни и ведри дни!

    ОтговорИзтриване