Добре дошли в моя блог.Тука всеки ще намери нещичко интересно което ще го заинтригува да се поспре за малко да прочете, разгледа и ако реши да приготви нещо от моите предложения.ПРИСВОЯВАНЕТО НА РЕЦЕПТИ И СНИМКИ ПОДЛЕЖИ НА ПРАВНА ОТГОВОРНОСТ ПО ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО.

16 септември, 2014

Градинарски омлет




2 глави лук
2 зелени чушки
2 червни чушки
1 тиквичка
200 мл течна сметана
100 гр.настърган кашкавал
сол,Универсална подправка
магданоз
1/2 паткетче бакпулвер
4 супени лъжици брашно
3 скилидки чесън
Задушете лука в малко мазнина. Добавете пресования чесън и нарязания магданоз или копър. Разбъркайте и свалете от огъня. Изсипете го в чиния.В същия тиган задушете зелените чушки и тиквичката (малка), нарязани на кубчета, за около 10-15 минути. Изсипете и тях в друга чиния. Задушете и червените чушки в малко мазнина.Разбийте яйцата със сметаната, настърганият кашкавал, сол и черен пипер 
на вкус. Добавете брашното и бакпулвера и разбъркайте.Разделете сместа на три части и във всяка сипете (в една-лука, в друга-тиквичките със зелените чушки, и в трета - червените чушки).В намаслена и набрашнена тава сипете първо сместа с лука, после червените чушки и най-отгоре тиквичките със зелените чушки. Печете на 180 С за около 40 минути.

Източник



Няма коментари:

Публикуване на коментар