Добре дошли в моя блог.Тука всеки ще намери нещичко интересно което ще го заинтригува да се поспре за малко да прочете, разгледа и ако реши да приготви нещо от моите предложения.ПРИСВОЯВАНЕТО НА РЕЦЕПТИ И СНИМКИ ПОДЛЕЖИ НА ПРАВНА ОТГОВОРНОСТ ПО ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО.

25 ноември, 2012

Бърза бисквитена торта




1 пакет обикновенни бисквити
1 бурканче сладко от сини сливи
1 пакет крем "Парадайз" на Д-р "Йоткер
300 мл прясно мляко за разбиване на крема
прясно мляко за потапяне на бисквитите
смлени орехи за поръсване

Начин на приготвяне:
Потяпяме една по една бисквитите в прясното мляко и ги мажем със сладкото. Крема разбиваме със 300 мл прясно мляко, според упътването на опаковката. Върху кухненско фолио слагаме наредените и намазани бисквити със сладко. Замазваме с крема "Парадайс" поръсваме със орехи. Стягаме хубаво със алуминиево фолио и поставяме във фризера за около 3 часа. После го вадим и го слагаме във хладилника. Режем на диагонал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар