1 пакет обикновенни бисквити
1 бурканче сладко от сини сливи
1 пакет крем "Парадайз" на Д-р "Йоткер
300 мл прясно мляко за разбиване на крема
прясно мляко за потапяне на бисквитите
смлени орехи за поръсване
Начин на приготвяне:
Потяпяме една по една бисквитите в прясното мляко и ги мажем със сладкото. Крема разбиваме със 300 мл прясно мляко, според упътването на опаковката. Върху кухненско фолио слагаме наредените и намазани бисквити със сладко. Замазваме с крема "Парадайс" поръсваме със орехи. Стягаме хубаво със алуминиево фолио и поставяме във фризера за около 3 часа. После го вадим и го слагаме във хладилника. Режем на диагонал.
Няма коментари:
Публикуване на коментар