Добре дошли в моя блог.Тука всеки ще намери нещичко интересно което ще го заинтригува да се поспре за малко да прочете, разгледа и ако реши да приготви нещо от моите предложения.ПРИСВОЯВАНЕТО НА РЕЦЕПТИ И СНИМКИ ПОДЛЕЖИ НА ПРАВНА ОТГОВОРНОСТ ПО ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО.
24 октомври, 2009
Воловани с мус от риба тон
1 пакет бутер тесто
2 кутии риба тон
2 супени лъжици заквасена сметана
2 супени лъжици майонеза
2 кисели краставички
1 червена печена чушка нарязана на дребни парченца
1 зелена печена чушка нарязана на дребни парченца
малко галета
Опичаме волованчетата,като изрязваме с формичка,а вътре в тях с друга по малка форма само,определяме къде да бъде срязано след изпичането,без да се изрязва до край.
Правим си мус от изцедена консерва риба тон,майонезата,заквасената сметана,краставичките нарязани на ситно като всичко това се пасирва с пасатор.След изпичане пълним волованчетата със сместа.Ако сместа е рядка я сгъставяме с малко. галета
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Interesno.
ОтговорИзтриване