Добре дошли в моя блог.Тука всеки ще намери нещичко интересно което ще го заинтригува да се поспре за малко да прочете, разгледа и ако реши да приготви нещо от моите предложения.ПРИСВОЯВАНЕТО НА РЕЦЕПТИ И СНИМКИ ПОДЛЕЖИ НА ПРАВНА ОТГОВОРНОСТ ПО ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО.

17 май, 2014

Пълнено обезкостено пиле



1 цяло обезкостено пиле
4-5 картофа
1 морков
1 глава лук малка
100 гр.грах
2 червени печени чушки
2-3 кисли краставички
сол,чер пипер
Универсална подправка
3 твърдо сварени яйца
магданоз
соев сос

За глазиране
1 с.лъжица масло
1 с.лъжица червен пипер
1 с.лъжица кетчуп
1 чаена лъжица мед
Пилето се обезкостявя посолява и поръсва със соев сос,оставя се за около 30 минути на студено.
Плънката се приготвя като се нарязва на дребно лукът и се запържва заедно с моркова и после леко се задушава докато се изпари течността.
Отделно предварително се сваряват картофите и после настъргват на едро ренде.Към тях се прибавя лукът моркова,грахът,нарязаните кисели краставички,добавят се и подправките и си обърква добре.
Пилето се напълва с тази плънка и се подреждат сварените яйца, набожда се клечки за зъби или се зашива със конец.
Намазва се с глазурата,поставя се в подходяща тавичка завита с алуминиево фолио и се пъха да се изпече до готовност.След това се гарнира по желание и сервираме.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар