За кафявата смес:
2 яйца
1 чаена чаша захар
2 чаени чаши брашно
1 бакпулвер
1 чаена чаша прясно мляко
2 супени лъжици какао
½ чаена чаша олио
За бялата смес
400 грама сирене крема
1 чаена чаша прясно мляко
2 яйца
1 пудинг ванилия на Д-р Йоткер
1 чаена чаша захар
Разбиват се хубаво двете смеси поотделно до получаване на хомогенна смес.Подходяща тавичка в която ще печем сладкиша се намазва или постила с хартия за печене.Излива се половината кафява смес,върху нея изливаме от бялата.и завършваме с останалата кафява смес.Печем бавно около 40 минути.Проверява се с клечка за готовност.Когато се изсипват смесите в тавичката ще се получи шарена маса.но това да не Ви притеснява,след изпичане двете смеси се отделят.Гарнира се по желание или с разбита сметана или шоколадов ганаш.
2 яйца
1 чаена чаша захар
2 чаени чаши брашно
1 бакпулвер
1 чаена чаша прясно мляко
2 супени лъжици какао
½ чаена чаша олио
За бялата смес
400 грама сирене крема
1 чаена чаша прясно мляко
2 яйца
1 пудинг ванилия на Д-р Йоткер
1 чаена чаша захар
Разбиват се хубаво двете смеси поотделно до получаване на хомогенна смес.Подходяща тавичка в която ще печем сладкиша се намазва или постила с хартия за печене.Излива се половината кафява смес,върху нея изливаме от бялата.и завършваме с останалата кафява смес.Печем бавно около 40 минути.Проверява се с клечка за готовност.Когато се изсипват смесите в тавичката ще се получи шарена маса.но това да не Ви притеснява,след изпичане двете смеси се отделят.Гарнира се по желание или с разбита сметана или шоколадов ганаш.